ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του - Ράγισε καρδιές η μητέρα του (pics)

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Θρήνος στην κηδεία του - Ράγισε καρδιές η μητέρα του (pics)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ανάμεικτα τα συναισθήματα της οργής και της περηφάνειας, πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε τον 52χρονο επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη.

Συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι της Άνδρου και πλήθος κόσμου βρέθηκαν σήμερα, Κυριακή (22/04/2018) στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου, στη Χώρα της Άνδρου, για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από δύο ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Το κλίμα στην εξόδιο ακολουθία ήταν βαρύ, με την οικογένεια του 52χρονου να διακατέχεται από τα συναισθήματα της οργής, για τον άδικο θάνατο του ανθρώπου της και της περηφάνειας για τον πατέρα και σύζυγο που επιχείρησε να προστατέψει την οικογένειά του από τους ληστές.

Ήρωας που έσωσε την οικογένειά του

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας. Ήσουν ένας ήρωας που έσωσες την οικογένειά σου» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Ράγισε καρδιές ο γιος του

Ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, μίλησε για τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

stamatiadhs khdeia

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ήταν πρωί Παρασκευής όταν μετά από 19 ημέρες άνισης μάχης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ο άτυχος επιχειρηματίας υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο το οποίο δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά καθώς υποστηριζόταν και η νεφρική του λειτουργία.

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολύ σοβαρά τραύματα που έφερε ενώ οι γιατροί είχαν εκφράσει από την αρχή την ανησυχία τους και για την επιπλοκή που παρουσίασε.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με το ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα (ήπαρ, δεξί νεφρό, πνεύμονας). Δυστυχώς, μετά από 19 ημέρες στην Εντατική έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι

«Παζάρια» από την Τουρκία – Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν

Ηχηρή απάντηση Παυλόπουλου σε Ερντογάν: Δεν αρκούν τα λόγια για ειρήνη, κάνε και έργα

Νέα Σμύρνη: Τα νέα στοιχεία της ασύλληπτης τραγωδίας με το νεκρό βρέφος (pics)

Σχετικές ειδήσεις