Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας: Το μαχαίρι, η βότκα και τα άλλα κορίτσια

Δεν έχει τέλος η φρίκη - Συνεχίζουν…

Σεισμός: Διπλή σεισμική δόνηση στο Βόρειο Αιγαίο (pics)

Σεισμός τώρα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών…

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ποιοι θα πληρωθούν στις 14 Δεκεμβρίου

Περίπου 1.300.000 αιτήσεις εχουν υποβληθεί έως τώρα…

Καιρός: Θα χιονίσει σήμερα και στα ορεινά της Αττικής. Η ανάλυση του Τάσου Αρνιακού (video)

Καιρός: Ολες οι λεπτομέρειες για τη ραγδαία επιδείνωση…

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Αναρτήθηκαν στο TAXIS - Δείτε πόσα θα πληρώσετε ΕΔΩ

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - Όλες οι ειδήσεις:…

«ΟΛΥ εν δράσει» τιμώντας την ημέρα της Γης με ένα νέο Πάρκο

«ΟΛΥ εν δράσει» τιμώντας την ημέρα της Γης με ένα νέο Πάρκο
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκατοντάδες εθελοντές από τη Λάρισα έσπευσαν το πρωί της Κυριακής στην οδό Σαρίμβεη, πίσω από την 1η Στρατιά, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το περιβάλλον την οποία διοργάνωσαν η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, με τον Δήμο Λαρισαίων και την τηλεόραση του Σκάϊ.

Οι συμμετέχοντες έδωσαν πνοή σε μια δημοτική έκταση 7 στρεμμάτων φυτεύοντας πλατάνους και διακοσμητικές δαμασκηνιές , δημιουργώντας έναν νέο πνεύμονα ζωής για την πόλη.

Φτυαράκια, σκαλιστήρια και ποτιστήρια “έδρασαν” κάτω από τον Ανοιξιάτικο ήλιο της Λάρισας δίνοντας πνοή στα δενδράκια που μεγαλώνοντας θα αναδείξουν το “Πάρκο των Χρωμάτων”. Έναν υπέροχο χώρο που θα αποτελέσει παρακαταθήκη αναψυχής για τις επόμενες γενιές.

Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα γευστικά γιαούρτια και τους δροσερούς χυμούς της Όλυμπος από το κινητό μπαρ της εταιρείας που βρέθηκε στην οδό Σαρίμβεη για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

H εταιρεία και το περιβάλλον

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της “Όλυμπος” Κώστας Τόλης ανέφερε για την σημερινή εκδήλωση :

“Η γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, μια επιχείρηση που αντλεί τις πρώτες ύλες των προϊόντων της από την υπέροχη Θεσσαλική φύση, είχε και θα έχει πάντα σε πρώτη προτεραιότητα την φροντίδα του περιβάλλοντος.

Σήμερα, 22 Απριλίου, ημέρα της γης, η Όλυμπος μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Σκάϊ δίνουν πνοή σε ένα πάρκο 7 στρεμμάτων, στον αστικό ιστό της πόλης, φυτεύοντας πλατάνια και δαμασκηνιές.

Ένα πάρκο παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές που πήρε ήδη το όνομά του ως “Πάρκο των Χρωμάτων” από τις πολύχρωμες φυλλωσιές των δένδρων που θα βλαστήσουν.

Το πρόγραμμα της Όλυμπος για το περιβάλλον θα συνεχιστεί, το 2018, με την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης σε σχολεία, την συλλογή σκουπιδιών από δρόμους και πάρκα, περιβαλλοντικές ημερίδες και πληθώρα άλλων δράσεων”.

 

PHOTO GALLERY