ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Μαρούσι: Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του 19χρονου Θωμά

Έγκλημα στο Μαρούσι: Αυτός είναι ο Αλβανός δολοφόνος του 19χρονου Θωμά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Το τηλεφώνημα, ο καβγάς, το ξύλο και το φονικό χτύπημα στον νεαρό

Την ώρα που η Αστυνομία αναζητά τους τρεις δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί, έρχονται στο φως στοιχεία για το πώς έφτασε στα ίχνη τους.

Ένα τηλεφώνημα που προηγήθηκε της δολοφονίας αλλά και οι αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος που διαπράχθηκε στην πλατεία Ηρώων, ήταν τα στοιχεία που πρόδωσαν τους δράστες.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών είχαν στα χέρια τους από τις πρώτες ώρες την περιγραφή των τριών δραστών αλλά και τα μικρά τους ονόματα. Παράλληλα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ήταν το στοιχείο που τους οδήγησε στην άμεση ταυτοποίησή τους.

Όπως αποκαλύφθηκε και επισήμως, δολοφόνοι του 19χρονου, τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, είναι τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 24 και 33 ετών.

Κίνητρό τους φαίνεται ότι ήταν ένα χρέος της τάξεως των 170 ευρώ.

Η σκηνή του εγκλήματος

Τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, ενώ ο Θωμάς βρισκόταν στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι τηλεφώνησε στον 23χρονο να του διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν έχει παραλάβει ναρκωτικές ουσίες ενώ ήδη είχε πληρώσει.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε ότι ο Θωμάς μίλησε σε έντονο ύφος με τους Αλβανούς ενώ υπήρξαν και βρισιές εκατέρωθεν.

Ο 23χρονος Αλβανός εκνευρισμένος είπε στον 19χρονο ότι πάει τώρα να τον συναντήσει και να του ζητήσει το λόγο για τις βρισιές.

Έτσι και έγινε… Ο 23χρονος Αλβανός μαζί με τα δυο του αδέλφια πήγε στην πλατεία, διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο και πιάστηκαν στα χέρια. Κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε το Θωμά στο θώρακα. Μάλιστα, με το ίδιο μαχαίρι επιχείρησε να χτυπήσει δύο φίλους του που προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο 33χρονος συνεργός του δράστη επιχείρησε και εκείνος με μαχαίρι να τραυματίσει έναν ακόμη φίλο του θύματος. Οι δράστες εκτός από την ανθρωποκτονία του 19χρονου κατηγορούνται επίσης για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος των τριών φίλων του θύματος.

Σε βάρος των τριών δραστών έχουν εκδοθεί διεθνή εντάλματα σύλληψης αφού οι Αρχές πιστεύουν ότι από την επομένη κιόλας της δολοφονίας άρχισαν να διαφεύγουν ένας ένα προς την Αλβανία, αφού πρώτα έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα social media σε μια προσπάθεια να καθυστερήσουν τις αρχές να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Σχετικές ειδήσεις