Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης (pics+vid)

Η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, η οποία χαρακτηρίζεται…

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ - Μητσοτάκης: «Εξαιρετικά επικίνδυνη η ανοχή στη βία»

Την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα…

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών «βλέπουν» πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα οι Αρχές

Τρομοκρατική επίθεση ΣΚΑΪ | Έκρηξη βόμβας |…

Κοινωνικό μέρισμα: Δεύτερη ευκαιρία - Ποιες αιτήσεις θα επανεξεταστούν

Οι καταβολές θα ολοκληρωθούν στις 28 Δεκεμβρίου

Τέλη κυκλοφορίας - ΕΝΦΙΑ: Πέντε φόροι «φωτιά» που πρέπει να πληρώσετε μέσα σε δύο εβδομάδες

Πέντε διαφορετικούς φόρους πρέπει να πληρώσουν μέχρι το…

Το «Όραμα Ελπίδας» στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μέχρι τις 13 Μαΐου

Το «Όραμα Ελπίδας» στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μέχρι τις 13 Μαΐου

Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή», ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» μετακομίζει από την Παρασκευή (27/04/2018) και μέχρι την Κυριακή (13/05/2018) στην 64η Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς.

Οι εθελοντές και τα στελέχη του Συλλόγου θα βρίσκονται συνεχώς στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για όποιον το επιθυμεί.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκε την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και ξεναγήθηκε στους χώρους της από τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, και την Πρόεδρο της Ανθοκομικής, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο θεσμός ο οποίος εδώ και τόσα χρόνια ομορφαίνει την πόλη μας με υπέροχα χρώματα και μυρωδιές, φέτος αγκαλιάζει τους σκοπούς του Συλλόγου μας. Πάνω από 80.000 άνθρωποι περνούν κάθε χρόνο από την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικό όλοι αυτοί οι επισκέπτες να ευαισθητοποιηθούν για τη δωρεά μυελού των οστών και να γίνουν εθελοντές δότες. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή σας την πρωτοβουλία και σας εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία προσέφερε στην κυρία Χατζοπούλου και τον κύριο Θωμάκο ένα ανοιξιάτικο συμβολικό στεφάνι φτιαγμένο από το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Δήμαρχος της Κηφισιάς ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη και τόνισε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης, λέγοντας ότι: «Η Ανθοκομική μας έκθεση είναι ένα πολυδιάστατο και πολυσήμαντο γεγονός που αφορά όχι μόνο την πόλη μας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Εκτός από τα αυτονόητα μηνύματα για την ευζωία, την προστασία του περιβάλλοντος και για μία διαφορετική στάση ζωής, φέτος διασταυρώνεται με το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ". Είναι μία ιστορική Ανθοκομική επειδή φέτος λαμβάνει και μία κοινωνική διάσταση με το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για τη δωρεά μυελού των οστών».

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ανθοκομικής κυρία Χατζοπούλου τόνισε ότι: «Η καρδιά της 64ης Ανθοκομικής φέτος χτυπάει για το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει το έργο του Συλλόγου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει προγραμματίσει μία σειρά από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις σε συνεργασία με την Ανθοκομική της Κηφισιάς για τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει η Ανθοκομική Έκθεση.

Στη φωτογραφία: Η Πρόεδρος του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κύριος Γιώργος Θωμάκος, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κυρία Ινώ Κωσταντοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του "Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ" κυρίες Ελένη Σαμαρά - Κωνσταντακάτου και Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη μαζί με τους εθελοντές του Συλλόγου