ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία στο Ρέθυμνο: «Παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από αλκοόλ»

Απίστευτη καταγγελία στο Ρέθυμνο: «Παιδί λιποθύμησε στο σχολείο από αλκοόλ»

Την ώρα που χαρακτηρίζεται κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού από το χωριό Μεσαράς, το οποίοέπεσε σε κώμα λόγω εγκεφαλικού οιδήματος το οποίο προκλήθηκε από κατανάλωσηαλκοόλ, μια πολύ σοβαρή καταγγελία γονέα έρχεται να ταράξει την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Κρούσματα κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους (15-17 ετών) σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (23/04) στο Σπήλι Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι μεθυσμένοι να καταλήξουν σε άσχημη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.

Ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, και σε κενή ώρα μαθημάτων, μια παρέα επτά αγοριών, σύμφωνα με πληροφορίες, ηλικίας 15 έως 17 ετών, κάθισε σε καφετέρια. Εκεί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όχι μόνο δε δίστασε να σερβίρει αλκοόλ στους ανήλικους, αλλά μάλιστα δύο φιάλες ουίσκι, ίσως και τρεις, σύμφωνα με τον πατέρα ενός από αυτούς, ενώ αργότερα οι μαθητές μεθυσμένοι επέστρεψαν στο σχολείο.

«Τα παιδιά παρήγγειλαν το πρώτο μπουκάλι, μετά δεύτερο και τρίτο. Ο γιος μου έφυγε στο τρίτο μπουκάλι. Αργότερα, στο σχολείο οι καθηγητές κατάλαβαν ότι είχαν πιει. Κάποια έκαναν εμετό, ενώ ένα παιδί σίγουρα έπεσε λιπόθυμο στο σχολείο και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας σε κωματώδη κατάσταση», κατήγγειλε ο πατέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο neakriti.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi


Σχετικές ειδήσεις