Νέα Σμύρνη: Η 22χρονη είχε αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ήταν έγκυος

Νέα Σμύρνη: Η 22χρονη είχε αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ήταν έγκυος

Νέες αποκαλύψεις για την 22χρονη παιδοκτόνο της Νέας Σμύρνης έρχονται στο φως

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε το bloko.gr σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αυτή της βρεφοκτονίας από την 22χρονη φοιτητήτρια στη Νέα Σμύρνη, που πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στον ακάλυπτο. 

Αν και είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της, συγγενείς και φίλους, χρησιμοποιούσε την εγκυμοσύνη της ακόμη και στις συναλλαγές της με το Δημόσιο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το bloko.gr στις 25 Οκτωβρίου 2017 εκδόθηκε κατά προτεραιότητα η νέα ταυτότητα της 22χρονης, καθώς υπήρξε επίκληση εγκυμοσύνης.

Αυτό το ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, όταν, μετά την ανεύρεση του νεκρού βρέφους στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, χτύπησαν όλα τα κουδούνια ψάχνοντας για στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οταν έφθασαν στην πόρτα του διαμερίσματος όπου διαμένει η 22χρονη με την μητέρα τους, το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν ότι η νεαρή ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και επικαλέστηκε αδιαθεσία όταν την ρώτησαν αν της συμβαίνει κάτι.

Αμέσως μπήκαν σε υποψίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν σε διασταύρωση στοιχείων διαπίστωσαν ότι η 22χρονη είχε επικαλεστεί την εγκυμοσύνη της για την επιτάχυνση της διαδικασίας έκδοσης ταυτότητας. Η τελική επιβεβαίωση, βέβαια, ήλθε με την ταυτοποίηση του DNA.

Η 22χρονη την Παρασκευή αφέθηκε ελεύθερη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφού ομολόγησε τις πράξεις της, λέγοντας ότι αφού γέννησε μόνη της στη μπανιέρα, άφησε το παιδί στο δίχτυ γιατί φοβόταν την αντίδραση της μητέρας της.