ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 30χρονη: Την κυνηγούσε ο σύζυγός της να τη σκοτώσει με το αυτοκίνητο

Τρόμος για 30χρονη: Την κυνηγούσε ο σύζυγός της να τη σκοτώσει με το αυτοκίνητο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου το δράμα μιας 30χρονης κοπέλας που φέρεται να ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του ίδιου του συζύγου της.

Για δολοφονική πράξη κάνει λόγο η οικογένειά της – Ο 40χρονος φέρεται να την ξυλοκοπούσε

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα για το ζευγάρι ήταν πολλά, με τον άνδρα να φέρεται απαίσια στην κοπέλα και σύμφωνα με την οικογένειά της να τη βρίζει συνεχώς και να την ξυλοκοπεί.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 40χρονος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε τρεις φορές το αυτοκίνητο της 30χρονης με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο και ανετράπη.

Στη συνέχεια ο 40χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και τραυματίστηκε. Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τη γυναίκα, η οποία και τους είπε τι είχε συμβεί.

Η γυναίκα είπε μάλιστα ότι ο πρώην σύζυγός της, της είχε επιτεθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, υπήρχε ιστορικό καταγγελιών από τη σύζυγο για τον βίαιο χαρακτήρα του 40χρονου.

Το θύμα είχε νοσηλευτεί άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα στο σώμα της και με σπασμένη μύτη.

«Ήθελε να τη σκοτώσει»

Ο πατέρας της τραυματία, μιλώντας στον Ant1, είπε πως η κόρη του είχε παντρευτεί τον 40χρονο το 2005, όμως το 2011 άρχισαν τα προβλήματα.

«Αρχικά φραστικά, μετά σωματικές επιθέσεις», όπως είπε ο άνδρας, που σημείωσε ότι λόγω των τραυμάτων της είχαν πάει και στο νοσοκομείο. «Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό», λέει ο πατέρας που έκανε λόγο για «σχεδιασμένη δολοφονική πράξη, που όμως δεν πήγε όπως περίμενε».

Αιτιολογώντας είπε ότι ήταν η μέρα που ο σύζυγος έπαιρνε τα παιδιά. Πήγε και τα άφησε στη μητέρα του, και επέστρεψε στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία όπως πάντα περιγράφει ο πατέρας της, είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά.

Ο 40χρονος άρχισε να την ακολουθεί και ξεκίνησε μία καταδίωξη και σύμφωνα με τον πατέρα της, εκείνη ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ εκείνος της χτύπησε αρκετές φορές το αυτοκίνητο.

«Ένιωθε ότι αν την έπιανε, θα την έπνιγε, όπως είχε γλιτώσει άλλες φορές», είπε σχετικά και σημείωσε ότι λίγο προτού η κόρη του μπει στα Εξαμίλια δέχθηκε το τελικό χτύπημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο.

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω Gallery

Σχετικές ειδήσεις