ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Δολοφονία «βλέπει» ο εισαγγελέας - Ζητά νέα έρευνα για τον 21χρονο φοιτητή (vid)

Κάλυμνος: Δολοφονία «βλέπει» ο εισαγγελέας - Ζητά νέα έρευνα για τον 21χρονο φοιτητή (vid)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου - «Κενά» βλέπει ο εισαγγελέας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο καθώς ο εισαγγελέας Κω διέταξε προκαταρκτική εξέταση ζητώντας ουσιαστικά από τους αστυνομικούς νέες έρευνες.

Ο εισαγγελέας στην Κω παρέλαβε τη δικογραφία της υπόθεσης από το ΑΤ Καλύμνου πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Ακολούθως μελέτησε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις, τις καταθέσεις, τα πορίσματα των αστυνομικών καθώς και τις φωτογραφίες του άτυχου Νικόλα στο σημείο που βρέθηκε η σορός του. Ο εισαγγελέας κατά τη μελέτη που πραγματοποίησε εντόπισε «κενά» και αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον φάκελο της υπόθεσης.

Τις επόμενες ημέρες ιδιωτικοί ερευνητές που προσλήφθηκαν από την οικογένεια του άτυχου νεαρού αναμένεται να επισκεφθούν εκ νέου την Κάλυμνο προκειμένου να διεξάγουν νέες έρευνες.

Οι αστυνομικοί της Καλύμνου αναμένεται μετά την εντολή του εισαγγελέα να καλέσουν και πάλι για καταθέσεις άτομα που γνωρίζουν στοιχεία για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου στο βράχο Λαγκά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του STAR τι δήλωσαν οι συγγενείς του αδικοχαμένου φοιτητή καθώς και την πρώτη αντίδραση της μητέρας του στην απόφαση του εισαγγελέα:

Σχετικές ειδήσεις