ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η καλλονή που τον εντυπωσίασε στην Κρήτη

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η καλλονή που τον εντυπωσίασε στην Κρήτη

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα έκλεψαν την παράσταση στην Κρήτη.

Μια 24χρονη φοιτήτρια να αποκαλύπτει…

Ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα «έσπασαν» το πρωτόκολλο στις Αρχάνες στην Κρήτη χορεύοντας και πίνοντας ρακί. Μεταξύ άλλων, ενώ δεν επιτρεπόταν ούτε να τον ακουμπήσουν, εκείνος χόρεψε τελικά μαζί με τους χορευτές από το «Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης» της κ. Αντωνίας Παντελακη!

Ο Κάρολος μάλιστα την ώρα του γλεντιού έκανε ερωτήσεις σε καλλονή φοιτήτρια που βρισκόταν δίπλα του. Το όνομα της είναι Βαγγελιώ Σπηλιωτάκη, είναι από τις Αρχάνες και φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, στο Παιδαγωγικό Τμημα.

Η 24χρονη καλλονή εντυπωσίασε τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου ο οποίος της έκανε κομπλιμέντα. Η φοιτήτρια είπε για τον Κάρολο πως ήταν πολύ άνετος, ακομπλεξάριστος και ευχάριστος. H Βαγγελιώ είναι χορεύτρια από τα 4 της χρόνια και έχει πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις. Οπως όμως είπε, αυτή η εκδήλωση ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για την ίδια. «Την ώρα που του μετρούσα τα βήματα για να χορέψει μαζί μας σιγανό, είχαμε μια πολύ «ζεστή» συνομιλία».

«Αυτό που φοράς τι είναι;», τη ρώτησε και εκείνη απάντησε: «Είναι το παραδοσιακό νυφικό που φορούσαν στις Αρχάνες». «Εσυ είσαι παντρεμένη;», Ρώτησε μετά. «Οχι ειμαι φοιτήτρια» απάντησε η Βαγγελιώ. Και ο Κάρολος είπε τότε: «Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα. Ευχομαι να το βάλεις και στο γάμο σου στο μέλλον»!

Σχετικές ειδήσεις