Κίνημα Αλλαγής: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εθνικές εκλογές

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας τίθεται και επίσημα…

Καιρός: Πόσα εκατοστά χιονιού θα πέσουν Τρίτη και Τετάρτη και σε ποιες περιοχές; (video)

Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την…

Τζόκερ - Τζακ ποτ: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που θα μοιράσει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Κλήρωση Τζόκερ: Για άλλη μία κλήρωση, το…

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Την πικρία του για τα «πεπραγμένα» των…

Αυτοί έριξαν τις μολότοφ στα ΜΑΤ στην Καισαριανή (Vid)

Με ανακοίνωση στο διαδίκτυο ομάδα που υπογράφει…

Η Ελληνική Αστυνομία στο διαδίκτυο: Δεκατρείς νέες σελίδες στο facebook

Η Ελληνική Αστυνομία στο διαδίκτυο: Δεκατρείς νέες σελίδες στο facebook
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεκατρείς νέες σελίδες στο facebook απέκτησε πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία, επεκτείνοντας με αυτό το τρόπο την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη επίσημη σελίδα της, δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και έχει εξελιχθεί σε μία απο τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στη Ελλάδα (Fastest-Growing Society Pages in Greece), με 93.000 ακόλουθους-χρήστες, έως σήμερα. 

Συγκεκριμένα, σελίδα στο facebook απέκτησαν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και οι Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Κρήτης και Ιονίων Νήσων.

Στόχος της ΕΛΑΣ είναι η επικοινωνία με τις τοπικές κοινωνίες μέσα από την καθημερινή παρουσίαση των δράσεων και της προσφοράς των αστυνομικών,  όπως επίσης η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Οι σελίδες είναι δημόσιες και μπορούν να αναζητηθούν από τους χρήστες στη μηχανή αναζήτησης του «facebook», αλλά και στην ιστοσέλιδα της Αστυνομίας, www.hellenicpolice.gr, στην ενότητα Τύπος και ΜΜΕ.

Η διαχείριση των σελίδων πραγματοποιείται από τα κατά τόπους Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης Δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ότι οι λογαριασμοί δεν παρακολουθούνται όλο το 24ωρο, γι' αυτό οι πολίτες, αν θέλουν να αναφέρουν ένα συμβάν ή να ζητήσουν άμεσα την βοήθεια της αστυνομίας, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της και ιδίως στο «100».

PHOTO GALLERY