Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με νεφώσεις

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με νεφώσεις

Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο, ενώ λίγες τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη 1 Νοεμβρίου στα νότια της χώρας.

Λίγες τοπικές νεφώσεις, θα σημειωθούν αρχικά στην Αττική, ωστόσο από το μεσημέρι όμως ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος θα είναι καιρός στην Θεσσαλονίκη και μόνο το πρωί θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν  ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στη νότια Πελοπόννησο όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτιά πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα Νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, που στα νότια θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές στη νοτιά Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κυρίως στην Κρήτη και τις νότιες Κυκλάδες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.