ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ενώπιον του δικαστηρίου ο δικηγόρος που φέρεται να ασελγούσε στα εγγόνια του

Λαμία: Ενώπιον του δικαστηρίου ο δικηγόρος που φέρεται να ασελγούσε στα εγγόνια του

«Είμαι αθώος», φώναζε προς τους δημοσιογράφους

Για δεύτερη φορά πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης (12/06) το κατώφλι των δικαστηρίων Λαμίας, ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δυο εγγονάκια του.

Περνώντας την είσοδο είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι αθώος. Τριάντα χρόνια δικηγόρος στη Λαμία, ξέρουν ποιος είμαι».

Ο 69χρονος θα απολογηθεί ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα ζητήσει νέα προθεσμία, αφού ακόμη δεν έχει βγει η ιατροδικαστική έκθεση.

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr από τον ερχομό του φερόμενου ως δράστη στα δικαστήρια Λαμίας:

Το χρονικό της υπόθεσης

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ένα 7χρονο κορίτσι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Το σχολείο ενημέρωσε την Αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Ο 68χρονος συνταξιούχος δικηγόρος και παππούς της 7χρονης συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση τόσο της μικρής όσο και του 9χρονου αδερφού της. Ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα τους και τον παππού τους καθώς ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι.

Οι πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας κάνουν λόγο για βιασμό, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να επιβεβαιωθεί ή όχι το χειρότερο σενάριο.

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του δικηγόρου

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα που καίει στην κυριολεξία τον πελάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριοτσάκι, «η οποία προήλθε στις 3 με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις...».

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Σχετικές ειδήσεις