ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό έξω από τη Λαμία - Γλίτωσαν από θαύμα (pics)

Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό έξω από τη Λαμία - Γλίτωσαν από θαύμα (pics)

Τροχαίο με εγκλωβισμό μιας νεαρής κοπέλας, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/6) στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε μία 60χρονη με συνεπιβάτη την 19χρονη κόρη της, χτύπησε στο πίσω αριστερό μέρος προπορευόμενης νταλίκας με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του οχήματος να διαλυθεί κυριολεκτικά και να ακινητοποιηθεί στο οδόστρωμα, με εγκλωβισμένη στο μπροστινό κάθισμα τη νεαρή συνοδηγό.

Προκειμένου να απεγκλωβιστεί η 19χρονη από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ. Μετά τον απεγκλωβισμό της διακομίστηκε με καλή υγεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε ακριβώς κάτω από την αερογέφυρα της εισόδου - εξόδου της Εθνικής για Λαμία. Η 60χρονη με την κόρη της είχαν ξεκινήσει από τον Έβρο και είχαν προορισμό την Αθήνα, ωστόσο αυτό το απροσδόκητο γεγονός έμελλε να τους σταματήσει έξω από τη Φθιωτική πρωτεύουσα. «Ένιωσα κάτι σαν να με σπρώχνει και μετά είδα στον καθρέφτη το αυτοκίνητο να κάνει σβούρες στο δρόμο», είπε στο LamiaReport ο οδηγός της νταλίκας, που σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω για να δει τι είχε συμβεί κι αν οι επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν καλά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου

Σχετικές ειδήσεις