ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στη Θήβα: 4χρονο αγοράκι έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Ανείπωτη τραγωδία στη Θήβα: 4χρονο αγοράκι έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (18/06) στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων όταν ένα 4χρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε σε βόθρο.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα κοριτσάκι αντίστοιχης ηλικίας, τελικά νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι πρόκειται για αγόρι.

Οι λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία είναι συγκλονιστικές. Το άτυχο παιδάκι παρακολουθούσε άλλους πρόσφυγες να παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα μικρό γηπεδάκι μέσα στο κέντρο φιλοξενίας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο βόθρο. Το άτυχο αγοράκι φαίνεται ότι ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και κατέληξε - άγνωστο πως – μέσα στο βόθρο με τα λύματα.

Οι γονείς του που θορυβήθηκαν από την απουσία του άρχισαν να ψάχνουν απεγνωσμένα το χώρο, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία και ανέσυρε τη σορό του από φρεάτιο.

Το τραγικό περιστατικό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αναστάτωση στον καταυλισμό.

Η ένταση μάλιστα ήταν τέτοια που οι γονείς αρνούνταν να παραδώσουν τη σορού του παιδιού στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Ωστόσο, λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Πάτρα: 16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σχετικές ειδήσεις