ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο διαγωνισμός που σου χαρίζει τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια!

Αυτός είναι ο διαγωνισμός που σου χαρίζει τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια!

Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν κάποιους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως!

Ειδυλλιακές παραλίες, γραφικές Χώρες, παραδοσιακά χωριά συνθέτουν σκηνικά μοναδικής ομορφιάς που επιλέγουμε κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος, μπορούμε να φτάσουμε στους αγαπημένους μας προορισμούς χωρίς να ξοδέψουμε καθόλου χρήματα. Και όλα αυτά χάρη σε έναν μεγάλο διαγωνισμό που μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε άνετα, γρήγορα και… εντελώς δωρεάν σε κάποιο από τα διαμάντια του Αιγαίου!

Αν λοιπόν δεν έχεις κλείσει τα εισιτήρια των διακοπών σου, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να τα διεκδικήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Revoil σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries.

Οι δύο μεγάλες εταιρείες σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις το πιο απίθανο καλοκαιρινό δώρο και να φύγεις για τις διακοπές σου πιο χαρούμενος από ποτέ.

Τι πρέπει να κάνεις; Μόνο στη Revoil με κάθε αγορά καυσίμων από 30 ευρώ και πάνω παίρνεις μέρος στη μεγάλη εβδομαδιαία κλήρωση. Αν είσαι ανάμεσα στους τέσσερις τυχερούς που θα κερδίσουν, τότε ένα διπλό εισιτήριο με επιστροφή γίνεται δικό σου!

Απλά σκέψου τα γραφικά νησιά του Αιγαίου που μπορεί να βρεθείς φέτος το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, επισκέψου ένα πρατήριο Revoil και προμηθεύσου καύσιμα αξίας 30 ευρώ. Κάνε like στη σελίδα της Revoil στο Facebook και καταχώρησε την απόδειξη σου στο www.diagonismos-revoil.gr.

Ετοιμάσου για ένα ονειρεμένο ταξίδι σε κάποιον από τους μαγευτικούς προορισμούς του Αιγαίου και φέρε τις διακοπές ένα βήμα πιο κοντά.