ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Οι ληστές ήξεραν πού «χτύπησαν» - Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία τους

Ηλεία: Οι ληστές ήξεραν πού «χτύπησαν» - Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία τους

Χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας περίπου 35.000 ευρώ «σήκωσαν» από το σπίτι ενός 55χρονου άγνωστοι δράστες, στοΠελόπιοΟλυμπίας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, κατήγγειλε ότι το βράδυ του Σαββάτου (30/06), άγνωστοι εισέβαλαν σε αυτό, παραβιάζοντας το παράθυρο κατά το διάστημα που ο ίδιος απουσίαζε, μεταξύ 21:30 και δώδεκα τα μεσάνυχτα.

Στη συνέχεια φαίνεται ότι κατευθύνθηκαν προς την ντουλάπα, την άνοιξαν και άρπαξαν από μέσα ένα κουτί στο οποίο ήταν φυλαγμένα χρυσαφικά και κοσμήματα σημαντικής αξίας, κοντά στις 35.000 ευρώ, σύμφωνα με τον παθόντα. Οι δράστες πήραν αυτό που ήθελαν και ανενόχλητοι έφυγαν από το σπίτι, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 55χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή όταν επέστρεψε στο σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στις Αρχές τα ξημερώματα της Κυριακής. Από τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άγνωστων δραστών για το αδίκημα της κλοπής, ενώ αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν ήδη συλλέξει στοιχεία και δεδομένα για την ταυτοποίηση των δραστών.

Πηγή: Patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Survivor διαρροή - spoiler: Ποιοι κερδίζουν σήμερα (02/07) την ασυλία

Μυστήριο με το κινητό του 23χρονου φαντάρου - Ενεργοποιήθηκε 3 μέρες μετά την εξαφάνιση