ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται σήμερα Τρίτη η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Κηδεύεται σήμερα Τρίτη η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα (03/07) το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στηναγαπημένη ηθοποιό η οποία «έφυγε» τηνΚυριακή.

Στην τελευταία της κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα η 62χρονη ηθοποιός, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από σκληρή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο.

Η κηδεία της ηθοποιού θα γίνει στο Γ' νεκροταφείο Νίκαιας, στις 15:15.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη, η οικογένεια της ηθοποιού απευθύνει παράκληση, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η είδηση του θανάτου της Τζέσυ Παπουτσή συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και τους συναδέλφους της, που επί σειρά δεκαετιών συνεργάστηκαν μαζί της και μόνο γλυκά λόγια είχαν να πουν για εκείνη.

Η πρωταγωνίστρια, νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο «Γ. Γενημματάς», όπου έδινε σκληρή μάχη. Το 2011 διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (μηνιγγίωμα) και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση σε κλινική της Σκωτίας, έχοντας στον πλευρό το γιο της, Γιώργο Καληώρα και το σύζυγό της, Γιάννη Μανιό.

tzesi papoutsi3

Κανείς δεν έμαθε τίποτα, παρά μόνο όταν μετά από καιρό, το αποκάλυψε η ίδια.

«Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα τον σταυρό μου και είπα: "Αν θες, Χριστέ μου, να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δεν θες...". Κι έτσι γύρισα και είμαι μία χαρά. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία σοκ για τον 23χρονο φαντάρο: Το περίεργο περιστατικό πάνω στο πλοίο λίγο πριν εξαφανιστεί

Survivor - Spoiler: Μόλις «έσκασε» η διαρροή και έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (03/07)