ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο φαντάρο - Τι λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος

Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο φαντάρο - Τι λέει ο άνθρωπος που τον είδε τελευταίος

Αγνοούμενος για πέμπτη ημέρα παραμένει ο 23χρονος φαντάρος Τάκης Κολλιαδέλης τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο πλοίο της επιστροφής από τη Χίο όπου υπηρετούσε.

Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε μέσα στο πλοίο, μίλησε στο Star και φέρνει στο φως νέα στοιχεία για υπόθεση - θρίλερ.

«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα. Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό», ανέφερε στο Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του φίλου του.

«Ήμασταν στο κατάστρωμα. Τον άφησα να κάτσει και να τελειώσει το τσιγάρο του. Και μπήκα μέσα. Κάποια στιγμή πήγα για ύπνο κατά τις 01:30 με 02:00. Μετά δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη».

Λίγη ώρα αργότερα, στις 2:30, ο χρόνος σταματά και ξεκινά το θρίλερ με τον Τάκη να είναι άφαντος.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα καθώς μία νέα μαρτυρία ανατρέπει τα στοιχεία. Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία αυτή ο 23χρονος εθεάθη ζωντανός αρκετή ώρα αφότου καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του. Όπως αποκάλυψε το ανώνυμο τηλεφώνημα ο 23χρονος είχε τσακωθεί με κάποιους Ρομά καιμία κοπέλα που ήταν στην παρέα.

Το νέο στοιχείο όπως και οι δεκάδες καταγγελίες και σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στο 23χρονο παλικάρι, θα απαντηθούν από τις κάμερες από το γκαράζ του «Νήσος –Ρόδος», οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του λιμεναρχείου και να δώσουν την απάντηση για το εάν ο Τάκης κρύφτηκε μέσα σε κάποιο όχημα και κατά αυτόν τον τρόπο βγήκε από το πλοίο καθώς καμία κάμερα δεν τον έχει καταγράψει το αποβιβάζεται πεζός.

«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα» κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star: