ΕΛΛΑΔΑ

Κακός χαμός και απίστευτη ταλαιπωρία σε μετρό και προαστιακό λόγω ζέστης

Κακός χαμός και απίστευτη ταλαιπωρία σε μετρό και προαστιακό λόγω ζέστης

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του δρομολογίου Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο την Παρασκευή (06/07).

Δεν έφτανε μάλιστα μόνο η ανυπόφορη ζέστη, αλλά ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε το επιβατικό κοινό να… τεστάρει τις αντοχές του.

Τα προβλήματα, καθυστερήσεις - τροποποιήσεις στα δρομολόγια προαστιακού και μετρό ξεκίνησαν από το πρωί λόγω μη αλλαγής τροχιάς στο Σιδηροδρομικό Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με ανακοίνωσή του ΟΣΕ.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ενημέρωσε πάντως πως αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά.

Ωστόσο όμως, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό προς το αεροδρόμιο θα γίνεται μετ΄ εμποδίων, αφού οι επιβάτες του θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό στους σταθμούς Δ. Πλακεντίας και Νερατζιώτισσας, (με το ίδιο εισιτήριο) για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Όπως ενημέρωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια του Μετρό, στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, με την εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, να δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.

Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.