ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Άγριο ξύλο στο στην πλατεία Πάρκου (pics&vids)

Λαμία: Άγριο ξύλο στο στην πλατεία Πάρκου (pics&vids)

Ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των γνωστών παραβατικών θαμώνων της πλατείας Πάρκου σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7/2018).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε εν μέσω άμαχου πληθυσμού καθώς στο σημείο βρίσκονταν και γυναικόπαιδα.

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που δύο γυναίκες διέσχιζαν την πιο κεντρική πλατεία της Λαμίας και δύο άτομα έλυναν με μπουνιές και καδρόνια τις διαφορές τους μέσα στο παρτέρι που βρίσκεται προς την πλευρά της οδού Χατζοπούλου.

Έντρομες έτρεξαν να απομακρυνθούν, την ώρα που ένας Ρομά φέρεται να πήγε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους.

Κάπου εκεί η κατάσταση «ξέφυγε» καθώς ακολούθησε σύρραξη μεταξύ τουλάχιστον 20 ατόμων, με τους περαστικούς να είναι για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Στο μέσον του «χαμού» βρέθηκε αρχικά ένας και μοναδικός τροχονόμος, που προς τιμήν του δε δίστασε να επέμβει και με τη βοήθεια κάποιων πιο ψύχραιμων να σταματήσει τον καυγά.

Με την εμφάνιση μιας ομάδας ΔΙΑΣ, τουλάχιστον οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου εξαφανίστηκαν και το συμβάν έληξε χωρίς να γίνει κάποια προσαγωγή.

Δείτε το βίντεο:

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στην gallery του άρθρου, τα διαλυμένα παγκάκια στην δυτική πλευρά της πλατείας είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, για τα «όπλα» των συμπλοκών που έχουν γίνει καθημερινότητα μέσα στην καρδιά της πόλης.