ΕΛΛΑΔΑ

Οι Antetokounbros έτρεξαν στην Αθήνα για καλό σκοπό (photos)

Οι Antetokounbros έτρεξαν στην Αθήνα για καλό σκοπό (photos)

Ένας από τους καλύτερους αθλητές που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάσης και Κώστας έτρεξαν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας για να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρα και παιδιού του πατέρα Αντώνιου, «Κιβωτός του Κόσμου».

Ο συμβολικός αγώνας τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στις 8 μ.μ. από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια. Ο αγώνας κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9 μ.μ., και εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή για τους τρεις αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους τους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας αυτής.

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και προσκάλεσε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr