ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Στην εντατική δύο ανήλικοι (vid)

Φωτιά σε σπίτι στα Χανιά - Στην εντατική δύο ανήλικοι (vid)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων οι δύο ανήλικοι - Γίνονται προσπάθειες για μεταφορά τους στην Αθήνα σε εξειδικευμένο κέντρο

Σε καταστολή, διασωληνωμένοι στην Εντατική νοσηλεύονται δύο 16χρονα αγόρια μετά από σοβαρά εγκαύματα που υπέστησαν όταν το εξοχικό σπίτι στο οποίο διέμεναν για ολιγοήμερες διακοπές στην Παλαιόχωρα, τυλίχτηκε στις φλόγες αργά το βράδυ της Πέμπτης (12/07).

Οι δύο ανήλικοι σώθηκαν χάρη στην επέμβαση πυροσβεστών αλλά και γειτόνων, που τους βοήθησαν να βγουν από το φλεγόμενο σπίτι, ωστόσο η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα των παιδιών, με συνέπεια η κατάσταση της υγείας τους να είναι πολύ σοβαρή.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, φέρουν εκτεταμένα εγκαύματα σε πάνω από το 50% του σώματός τους.

Σήμερα θα επιχειρηθεί μεταφορά τους στην Αθήνα, σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων. Γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η αεροδιακομιδή των παιδιών ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι σε καμία από αυτές τις μονάδες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος ενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πηγή: Flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Οριστικό - Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής!

«Ναυάγιο» στη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: Τι θα γίνει με τους Έλληνες στρατιωτικούς