ΕΛΛΑΔΑ

Τεράστια αναστάτωση με Tweet του Λιμενικού Σώματος

Τεράστια αναστάτωση με Tweet του Λιμενικού Σώματος

Για πολλές ώρες δεν είχε διευκρινιστεί αν πρόκειται για επίσημη τοποθέτηση, για χακάρισμα ή για κάποιο τεχνικό λάθος.

37253615 10155356797537102 4774480547554525184 n

Έκπληξη και ερωτήματα προκάλεσε ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο αναφερόταν στην κυβέρνηση το οποίο χαρακτηριστικά έγραφε: «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ της κυβέρνησης».

Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε πολλά σχόλια.

Έπειτα από περισσότερες από τέσσερις ώρες της ανάρτησης «στον αέρα», το επίμαχο tweet διαγράφηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Λιμενικού Σώματος.

Λίγο αργότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, χαρακτήρισε το περιστατικό «αστοχία».

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π. Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργού.