ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τη βροχή και το χαλάζι στο κέντρο της πόλης (vids)

Καιρός Θεσσαλονίκη: Προβλήματα από τη βροχή και το χαλάζι στο κέντρο της πόλης (vids)

Καιρός: Καταρρακτώδης βροχή που συνοδεύεται από χαλαζόπτωση πλήττει από το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όπου κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά σε ποτάμια, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των οχημάτων.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκαν ισχυροί άνεμοι που είχαν ως αποτέλεσμα να λυγίσουν δεκάδες δένδρα, τα οποία στη συνέχεια κόπηκαν από άνδρες της πυροσβεστικής.

Με δυσκολία διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης και σε άλλους δρόμους της πόλης, ενώ η ορατότητα σε πολλά σημεία είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Ανάλογα καιρικά φαινόμενα πλήττουν επίσης περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr που ακολουθούν:

Από το απόγευμα οπότε σημειώθηκε επιδείνωση του καιρού, βρέχει σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ωστόσο όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, δεν σημειώθηκαν, μέχρι στιγμής, πλημμυρικά φαινόμενα. «Οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή. Αναμένουμε την εξέλιξη του φαινομένου» πρόσθεσε.