ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Μάτι: Έτσι διεκόπη η κυκλοφορία στη Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς (vid)

Φωτιά Μάτι: Έτσι διεκόπη η κυκλοφορία στη Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς (vid)

Νέες αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη Λεωφόρο Μαραθώνος όπου διεκόπη η κυκλοφορία την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οδηγός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που η Τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία στη συμβολή της Μαραθώνος με την οδό Φλέμινγκ που οδηγεί στη Ραφήνα, αλλά και στο Μάτι, μέσω της οδού Δημοκρατίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, καταγράφονται και οι επικοινωνίες των τροχονόμων που βρίσκονταν επί τόπου, οι οποίοι καλούσαν επειγόντως να μην διοχετεύεται κυκλοφορία τόσο προς τη Νέα Μάκρη, όσο και προς το Κόκκινο Λιμανάκι και τον παραλιακό δρόμο.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες αστυνομικών πολλοί από τους οδηγούς ήταν απείθαρχοι, επιμένοντας να περάσουν, καθώς επικαλούνταν κίνδυνο για τις περιουσίες τους.

Και ενώ η Μαραθώνος είχε κλείσει προς Νέα Μάκρη, την ίδια ώρα η Δημοκρατίας παρέμεινε ανοιχτή προς και από το Μάτι, ενώ η Φλέμινγκ επιβαρυνόταν περαιτέρω από τα αυτοκίνητα που έρχονταν προς Μαραθώνος από το λιμάνι της Ραφήνας, καθώς τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνταν κανονικά, τουλάχιστον έως τις 7 το απόγευμα και ενώ η τραγωδία είχε συντελεστεί.

Πηγή: ΣΚΑΪ