Βόλος: Αγοράκι τεσσάρων ετών κατάπιε καρφί ενώ έπαιζε

Βόλος: Αγοράκι τεσσάρων ετών κατάπιε καρφί ενώ έπαιζε
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός και αναστάτωση σε οικογένεια Βολιωτών χθες το μεσημέρι καθώς ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 4 ετών, έκλαιγε και έλεγε ότι κατάπιε ένα καρφί. Σοκαρισμένοι οι γονείς άρχισαν απεγνωσμένα να καλούν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Τελικά όμως, μεταφέρουν μόνοι το παιδάκι στο Νοσοκομείο για να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Τα λεπτά αγωνίας που ακολούθησαν μέχρι ο μικρούλης να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και να λάβει τριτοβάθμια περίθαλψη υγείας έμοιαζαν να διαρκούν ατελείωτες ώρες. Εντούτοις, το αγοράκι εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και οι γιατροί έριξαν όλη
την προσοχή τους εκεί. Υπέβαλαν το παιδάκι σε σειρά εξετάσεων και έως αργά το απόγευμα συνέχιζαν να το παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα δεν ήταν γνωστό υπό ποιες συνθήκες ακριβώς συνέβη, καθώς δεν υπήρξε κανένας μάρτυρας του περιστατικού.

Προφανώς το αγοράκι διέλαθε της προσοχής της οικογένειας και σε ανύποπτη στιγμή έβαλε ένα καρφί στο στόμα του και από λάθος το κατάπιε.

Το παιδί άρχισε τότε να κλαίει τρομαγμένος και να ενημερώνει τους γονείς του τι είχε συμβεί.Οι γιατροί συνέχιζαν να εξετάζουν τον μικρούλη και να τον παρακολουθούν. Για λόγους πρόληψης υπέβαλαν τον ανήλικο σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις.

Πηγή: Taxydromos.gr 

PHOTO GALLERY