Ν. Φωτόπουλος: «Αυτή η κυβέρνηση είναι της Μέρκελ»

Ν. Φωτόπουλος: «Αυτή η κυβέρνηση είναι της Μέρκελ»

«Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση του κεφαλαίου, κυβέρνηση της Μέρκελ και του Σαρκοζί, του Όλι Ρέν, που δεν είναι οι σωτήρες μας αλλά εκμεταλλευτές μας», ανέφερε σε έντονο ύφος ο Νίκος Φωτόπουλος κατά τη διάρκεια του γενικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δήλωσε επίσης ότι «μια συγκυβέρνηση που στήθηκε από το κατεστημένο της χώρας και με βοήθεια τις απειλές των αφεντικών των Βρυξελλών και του ΔΝΤ, μετά τις μεγαλειώδεις αντιδράσεις του λαού κατά την 28η Οκτωβρίου και τα τεράστια σε όγκο και σε οργή και θυμό συλλαλητήρια, έχει ως μόνο σκοπό να σταματήσει κάθε φωνή αντίστασης σε αυτές τις απαράδεκτες αντιλαϊκές πολιτικές.

Μια τέτοια κυβέρνηση επισείοντας τον «μπαμπούλα» της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ, που φτάσαμε με ευθύνη όσων κυβερνούσαν, το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφαιρέσει -και αυτός είναι ο στόχος της -και την τελευταία λαϊκή κατάκτηση. Για αυτό μια τέτοια κυβέρνηση πρέπει να καταδικαστεί.

Γιατί αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση του κεφαλαίου, κυβέρνηση της Μέρκελ και του Σαρκοζί, του 'Ολι Ρέν, που δεν είναι οι σωτήρες μας (όπως θέλουν να μας τους παρουσιάζουν κάποιοι) αλλά εκμεταλλευτές μας. Που δεν μας χαρίζουν, αλλά τοκογλυφικά μας δανείζουν γδέρνοντας τον κόσμο της εργασίας, Που δεν είναι εταίροι και συνεργάτες αλλά εκβιαστές και βιαστές του ελληνικού λαού».