ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στο Πήλιο: Τον κλείδωσε η αρραβωνιαστικιά του και πήδηξε από το μπαλκόνι

Απίστευτο περιστατικό στο Πήλιο: Τον κλείδωσε η αρραβωνιαστικιά του και πήδηξε από το μπαλκόνι

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/08/2018) στον Άη Γιάννη, στο Πήλιο.

Νεαρός που διέμενε με την αρραβωνιαστικιά του σε ξενοδοχείο της περιοχής πήδηξε από το μπαλκόνι του δωματίου. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς του ζευγαριού στο δωμάτιο όταν επέστρεψαν από διασκέδαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα. Το νεαρό ζευγάρι είχε επιλέξει τον Άη Γιάννη για ολιγοήμερες διακοπές. Νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της περιοχής από όπου θα έφευγαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το Σάββατο το βράδυ βγήκαν για διασκέδαση. Επιστρέφοντας στο δωμάτιό τους, καβγάδισαν άγρια, με αποτέλεσμα να «σηκώσουν στο πόδι» όλο το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαγνησία «Ταχυδρόμος», ο νεαρός φώναζε ότι θα χώριζε την αρραβωνιαστικιά του. «Χωρίζουμε, φεύγω», φέρεται να έλεγε δυνατά προς την σύντροφό του, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες. Κατευθύνθηκε προς την πόρτα του δωματίου για να φύγει, αλλά φαίνεται ότι η αρραβωνιαστικιά του τον κλείδωσε και έκρυψε το κλειδί.

Αφού δεν είχε άλλη δίοδο διαφυγής, άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ανέβηκε στα ξύλινα κάγκελα και πήδηξε στην αυλή. Το ύψος δεν ήταν μεγάλο, καθώς το δωμάτιο βρισκόταν σε ημιόροφο, όμως φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και με την πτώση έπεσε, χτύπησε και έμεινε ακίνητος στα πλακάκια της αυλής.

Η αρραβωνιαστικιά του άρχισε να καλεί έντρομη σε βοήθεια. Πελάτες και προσωπικό του ξενοδοχείου είδαν το νεαρό πεσμένο στο έδαφος. Κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Επί τόπου έσπευσε τοπικός γιατρός από την κατασκήνωση στο Παπά Νερό προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Τον νεαρό που τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αστυνομία λάμβανε καταθέσεις από τους πελάτες του ξενοδοχείου και το προσωπικό που έμεινε άυπνο μετά το παρά λίγο τραγικό συμβάν.