ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε

Επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι βανδάλισαν την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει, καταγγέλλει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στα social media, «φασιστικές επιθέσεις από τάγματα εφόδου δεχόμαστε εγώ κ η οικογένεια μου τα τελευταία 24ωρα», ενώ κάνει λόγο για αναρτήσεις χυδαίου σεξισμού εναντίον της συζύγου του και συνεχείς βανδαλισμούς, όχι μόνο στην πολυκατοικία όπου διαμένουν, αλλά και σε άλλες της γειτονιάς τους.

«Η ασφάλεια είναι δημόσιο αγαθό;» καταλήγει, απευθυνόμενος στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στο θέμα παρενέβη και η Νέα Δημοκρατία, με ένα… υστερόγραφο σε ανακοίνωσή της, με την οποία σχολιάζει τη συνέντευξη της νέας υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Η χθεσινή επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλέα απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Άδωνις Γεωργιάδης: Να προστατεύσουν τον Πορτοσάλτε και τη Δημοκρατία
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν από τους πρώτους που αναφέρθηκαν, μέσω twitter, στο περιστατικό. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης στον Άρη Πορτοσάλτε και ξεκάθαρη απειλή κατά της οικογένειάς του.

«Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να επέμβει και η ΕΛΑΣ να τον προστατεύσει και μαζί του τη Δημοκρατία» έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.