ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη για το θάνατο του γιου του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά - Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος

Θλίψη για το θάνατο του γιου του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά - Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος

Σαν βόμβα έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/9) η τραγική είδηση του θανάτου του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά, η οικογένεια του οποίου «βυθίστηκε» στο πένθος.

Ο άτυχος 38χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/9) από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου του σπιτιού τους στην Πεντέλη, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν η πτώση του 38χρονου στο κενό ήταν αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αν ο άνδρας θέλησε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος της χώρας από τον ξαφνικό χαμό του 38χρονου άνδρα που έσπευσε να εκφράσει τα συλληπητήρια του στον υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά. Μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, και του εξέφρασε κατ΄ιδίαν τα ειλικρινή του συλλυπητήρια γα την απώλεια του γιου του.

Αλέξης Τσίπρας: Οδύνη για όλους μας ο απροσδόκητος χαμός ενός νέου ανθρώπου

«Όταν ένας νέος άνθρωπος χάνει απροσδόκητα τη ζωή του, το δράμα των δικών του γίνεται οδύνη για όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή για τον Γιώργο Δημαρά, που έχασε τον γιο του, είναι να μοιραστούμε μαζί του, και με όλη του την οικογένεια, τη θλίψη» τονίζει ο πρωθυπουργός σε γραπτή του ανακοίνωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταλήγει τονίζοντας «από καρδιάς συλλυπητήρια. Να μας υπολογίζουν δίπλα τους σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές».

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

«Βαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος», ανέφερε σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Πάνος Καμμένος.

Το κόμμα του Γιώργου Δημαρά, οι Οικολόγοι Πράσινοι, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους».

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά για το θάνατο του γιου της, εκφράζει σε ανακοίνωσή της και η Ένωση Κεντρώων.

«Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ εξέφρασε επίσης τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Δημαρά, για την τραγική απώλεια του γιου του.

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», έγραψε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στο Twitter.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γονιός το παιδί του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά», έγραψε στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.