ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Λαμία: Κατέρρευσε ενώ εργαζόταν - Υπέστη εγκεφαλικό και τέσσερις συνεχόμενες ανακοπές

Σοκ στη Λαμία: Κατέρρευσε ενώ εργαζόταν - Υπέστη εγκεφαλικό και τέσσερις συνεχόμενες ανακοπές

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στην πόλη της Λαμίας και στις υπηρεσίες του Δήμου, η είδηση του θανάτου του Αρχιτέκτονα - Μηχανικού και προϊστάμενου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου, Μπάμπη Σαμούρη, ο οποίος είχε διατελέσει και προϊστάμενος της Πολεοδομίας.

Ο 60χρονος είχε πάει κανονικά το πρωί στη δουλειά του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι συνάδελφοι του έσπευσαν προς βοήθεια και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας αρχικά υπέστη εγκεφαλικό και στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερα απανωτά εμφράγματα. Δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών, ο Μπάμπης δεν άντεξε και έφυγε τόσο απρόσμενα για το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στη Λαμία και κανείς από όσους τον γνώριζαν δεν μπορεί να το πιστέψει. Οι συνάδελφοί του μηχανικοί μόνο καλά λόγια έχουν να πουν, αφού προσπαθούσε πάντα να τους εξυπηρετήσει και να τους βοηθήσει. Ο Μπάμπης ήταν επίσης πολύ δραστήριος άνθρωπος που αγαπούσε τη φύση και τη ζωή.

Αφήνει πίσω του την αγαπημένη σύζυγό του Λαμπίνα και τα τρία του παιδιά.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5:00' το απόγευμα της Τρίτης (11/9) στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.