ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτος γάμος στη Σαντορίνη: Την παράτησε ο γαμπρός και δεν φαντάζεστε ποιον παντρεύτηκε! (pics)

Απίστευτος γάμος στη Σαντορίνη: Την παράτησε ο γαμπρός και δεν φαντάζεστε ποιον παντρεύτηκε! (pics)

Δεν ήθελε να αφήσει να πάνε χαμένες τόσες προετοιμασίες μία 38χρονη στη Σαντορίνη, η οποία χώρισε με τον καλό της λίγους μήνες πριν από το γάμο.

Η Laëtitia Nguyen δαπάνησε 22.000 ευρώ για να είναι όλα τέλεια και όπως ακριβώς ονειρευόταν την ημέρα της ζωής της, ωστόσο ξέμεινε από κάτι πολύ σημαντικό! Από… γαμπρό, τρεις μήνες πριν από το μυστήριο!

Δεν έκατσε πάντως να… σκάσει και αποφάσισε να παντρευτεί τελικά τον… εαυτό της τον περασμένο Μάιο στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, γι΄ αυτό χρειαζόμουν να τη μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» εξομολογήθηκε η 38χρονη Γαλλίδα.

Μετά το γάμο μάλιστα, η Λετίσια παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό, για να καταλήξει: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι»

Πηγή: santorinipres.gr