Είχε στοιβαγμένους στο φορτηγό του 36 μετανάστες!

Είχε στοιβαγμένους στο φορτηγό του 36 μετανάστες!

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής προχώρησαν στην σύλληψη ενός 37χρονου, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αρχές μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες έρευνες, εντόπισαν Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ακινητοποίησαν στα διόδια Ελευσίνας.

Μετά από έλεγχο βρέθηκαν στο πίσω μέρος του φορτηγού στοιβαγμένοι 36 αλλοδαποί (25 Αφγανοί, ένας  Ιρακινός,  ένας Πακιστανός , 6 Μαροκινοί και τρεις Αλγερινοί), τους οποίους το κύκλωμα θα μετέφερε σε παράκτια περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από όπου με πλωτό μέσο θα προωθούσαν στην Ιταλία.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε,  έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η αστυνομία κατέσχεσε το Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα.Το περιστατικό έλαβε χώρα στα διόδια Ελευσίνας χθες το απόγευμα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.