ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αυτός ο άνδρας κάνει κάτι πολύ ανώμαλο έξω από το μαγαζί μιας γυναίκας εδώ και 4 μήνες!

Ηράκλειο: Αυτός ο άνδρας κάνει κάτι πολύ ανώμαλο έξω από το μαγαζί μιας γυναίκας εδώ και 4 μήνες!

Σε εφιάλτη έχει μετατρέψει την καθημερινότητα μιας γυναίκας στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο ένας αλλοδαπός επιδειξίας.

Το μαρτύριο της γυναίκας έχει ξεκινήσει μάλιστα εδώ και 4 μήνες κατά τους οποίους ο νεαρός αλλοδαπός, δύο τουλάχιστον φορές την εβδομάδα τη «στήνει» έξω από την επιχείρησή της και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο εν λόγω επιδειξίας δεν ξεπερνά την ηλικία των 30 ετών είναι εύσωμος, μελαμψός και μετρίου αναστήματος.
Αρκετές, δε, είναι και οι φορές που δεν μένει μόνο στην… επίδειξη, αλλά δεν διστάζει να αυνανιστεί μπροστά της, ακόμα και όταν υπάρχουν πελάτες μέσα στην επιχείρηση, οι οποίοι έχουν τρομοκρατηθεί, αποφεύγοντας έτσι, όπως είναι φυσικό, τις επισκέψεις.

Το τελευταίο διάστημα οι εμφανίσεις του ανώμαλου άνδρα έχουν γίνει πιο τακτικές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανέβει τα σκαλιά του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και να καταγγείλει το περιστατικό.

Παρά ωστόσο το γεγονός ότι περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις του δράστη και έδωσε την περιγραφή του, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Έδωσαν όμως οδηγίες στην επιχειρηματία και τη συμβούλευσαν να ειδοποιήσει άμεσα το Κέντρο άμεσης δράσης (100) σε περίπτωση που τον ξαναδεί, προκειμένου οι δικυκλιστές της αστυνομίας να φτάσουν γρήγορα στο σημείο και τον συλλάβουν.
Παράλληλα, έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες του, τις οποίες έχουν βγάλει κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: cretapost.gr