ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Αυτοκτονία ο θάνατος του 55χρονου – Τι μπέρδεψε αρχικά τους αστυνομικούς

Αγρίνιο: Αυτοκτονία ο θάνατος του 55χρονου – Τι μπέρδεψε αρχικά τους αστυνομικούς

Στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας καταλήγει, όπως όλα δείχνουν η τοπική αστυνομία, όσον αφορά στα αίτια θανάτου του 55χρονου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (16/09) νεκρός από τη μητέρα του, μέσα σε λίμνη αίματος στο πατρικό του στην Αβόρανη.

Το γεγονός ότι δίπλα στο άψυχο κορμί του άνδρα δεν βρέθηκε όπλο, προκάλεσε ερωτήματα, αλλά και κινητοποίηση στην Αστυνομία, η οποία πίστεψε αρχικά πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Την καραμπίνα ωστόσο με την οποία φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του και τελικά βρέθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού (μαζί με δύο ακόμη κυνηγετικά όπλα) φαίνεται πως απομάκρυνε συγγενικό πρόσωπο του άνδρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, μετά και από την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας στον εαυτό του θανάσιμα τραύματα στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Το πτώμα του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Με πληροφορίες από sinidisi, agriniopress