ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Κρήτη: «Πάγωσε» το αίμα τους με αυτό που «τον έβαλε ο διάβολος να τις κάνει»!

ΣΟΚ στην Κρήτη: «Πάγωσε» το αίμα τους με αυτό που «τον έβαλε ο διάβολος να τις κάνει»!

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο συντηρητής του ξενοδοχείου ο οποίος είχε τοποθετήσει κάμερα σε μπάνιο ξενοδοχείου στην περιοχή της Σταλίδας Ηρακλείου και παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσες, όσο και τις εργαζόμενες.

Ο 40χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ κατηγορείται για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή, αλλά και για συλλογή και επεξεργασία κατά συρροή ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι Γερμανίδες τουρίστριες που αποκάλυψαν την υπόθεση, βρήκαν στο πάτωμα ένα στικάκι, το οποίο είχε μάλλον ξεκολλήσει από το αιρκοντίσιον και έτσι άρχισαν να υποψιάζονται.

Στο στικάκι εμφανίζονται οι τρεις Γερμανίδες να κάνουν μπάνιο γυμνές, ενώ στην προσπάθεια του να εγκαταστήσει σε άλλο σημείο το στικάκι, ο 40χρονος κατέγραψε και τον εαυτό του να το τοποθετεί στη μονάδα κλιματισμού! Αρχικά το είχε τοποθετήσει πλησίον της λεκάνης.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο ίδιος φέρεται να είπε «ο διάολος με έβαλε να το κάνω»!

Ο συνήγορός του, από την πλευρά του, δήλωσε ότι «ήταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του εντολέα του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Έχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγνώμη».

Πηγή: CretaLive