ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Κρήτη: Δεν άντεξε ο ηλικιωμένος ρακοσυλλέκτης που είχε παρασυρθεί από ΙΧ

Θλίψη στην Κρήτη: Δεν άντεξε ο ηλικιωμένος ρακοσυλλέκτης που είχε παρασυρθεί από ΙΧ

Από τις 10 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν στην Εντατική του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και ο οργανισμός του δεν άντεξε τα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί.

Ο λόγος για τον 78χρονο ρακοσυλλέκτη ο οποίος νωρίς το πρωί της Δευτέρας εκείνης, παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ στην Εθνική Οδό στο ύψος του Γιόφυρου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ζούσε μαζεύοντας διάφορα αντικείμενα από τους κάδους των απορριμμάτων, είχε προσπαθήσει να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτοκίνητο και να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο, όπου και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε και μέχρι χθες οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική, παράμενε διασωληνωμένος. Η προχωρημένη ηλικία ωστόσο, οι κακουχίες και τα βαριά τραύματα στο κεφάλι έκοψαν το νήμα της ζωής του.

Η είδηση του θανάτου έχει προκαλέσει συγκίνηση ενώ η κηδεία έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γαζίου.