ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Έλυσε τη μηχανή του αυτοκινήτου και έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του με αυτό που είδε μέσα! (vid)

Κοζάνη: Έλυσε τη μηχανή του αυτοκινήτου και έπαθε το ΣΟΚ της ζωής του με αυτό που είδε μέσα! (vid)

Από τα χειρότερα γλίτωσε ένας οδηγός στην Κοζάνη, μένοντας έκπληκτος με αυτό που κρυβόταν για μέρες στο αυτοκίνητό του.

Η Αστυνομία δέχθηκε κλήση από έναν πολίτη για να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό, το οποίο πάντως είναι εκτός αρμοδιοτήτων της.

Αστυνομικός μάλιστα, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και γνώριζε πως να διαχειριστεί τέτοιου είδους συμβάντα έδωσε τη λύση, σε χρόνο που ενδεχομένως να ήταν πολύτιμος για τους ιδιοκτήτες του οχήματος.

Κάτοικος της περιοχής είδε ένα… φίδι να εισβάλει στο αυτοκίνητο του γείτονά του, τον οποίο ενημέρωσε και εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Χωρίς δεύτερη σκέψη αστυνομικός της Ομάδας Δίας, «συνέλαβε» το φίδι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο αρκετές ημέρες και στη συνέχεια το απελευθέρωσε στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες προς τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας Κοζάνης και πολύ περισσότερο στον Αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, για την ανθρώπινη συμπεριφορά την οποία επέδειξε, σε ένα ζήτημα που δεν ήταν στις αρμοδιότητας του.

Ταυτόχρονα όπως λέει, θα μπορούσε να είχε αρνητικές συνέπειες, αν συνυπολογίσει κανείς ότι καθημερινά μετακινούσαν τα παιδιά τους για τις δραστηριότητες τους, με το αυτοκίνητο.

Για την επιχείρηση του απεγκλωβισμού του φιδιού, αλλά και για την απελευθέρωσή του, στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση στην οποία χρειάστηκε να παρέμβει μηχανικός οχημάτων, προκειμένου να λύσει τη μηχανή του οχήματος και να υποδείξει το ακριβές σημείο στο οποίο κρυβόταν το φίδι.

Πηγή: kozanilife.gr