ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις: Τα τελευταία μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη, «χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω»

Νέες αποκαλύψεις: Τα τελευταία μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη, «χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω»

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» γύρω από την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Εννέα μήνες μετά το θάνατο της άτυχης 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδη και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο εισαγγελέας Αγρινίου, πριν από λίγες ημέρες, άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία της Ειρήνης Λαγούδη εναντίον γιατρού που γνώριζε προσωπικά η άτυχη μητέρα.

Τα μηνύματα που έστειλε η άτυχη Ειρήνη λίγο πριν πεθάνει

Τα τελευταία μηνύματα της Ειρήνης Λαγούδη στον φίλο της και τα emails σε κοντινό της πρόσωπο αποκάλυψε την Τρίτη η εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως αποκαλύφθηκε από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου της, περίπου 40 κάθε μέρα.

Η αρχή του τέλους όμως, άρχισε το πρωί της Παρασκευής στις 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, μετά από καυγά των δύο σε πάρκινγκ γνωστού πολυκαταστήματος. Εκεί το ζευγάρι χώρισε και απο εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το θρίλερ του θανάτου της άτυχης Ειρήνης.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, η 44χρονη στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους. Η σύζυγος έπειτα επικοινωνεί μαζί του και του ζητά εξηγήσεις.

Συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνωρίζε για τον χωρισμό της 44χρονης με τον φίλο της, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων emails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

Σε ένα από αυτά φέρεται να γράφει:

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά».

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο φίλος της στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ειρήνη στο viber στο οποίο του έγραφε:

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε ποτέ. Ο φίλος της ισχυρίστηκε ότι καθώς ήταν με τη σύζυγό του, όταν έλαβε το μήνυμα, το διέγραψε. Ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν μπορεί να επαληθευτεί καθώς το κινητό της Ειρήνης δεν έχει εντοπιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη: «Είναι όλα ψέματα»