Αναβρασμός στα Σκόπια: Το VMRO-DPMNE διέγραψε τους επτά βουλευτές που ψήφισαν «ναι»

Αναταραχή επικρατεί στο κόμμα της σκοπιανής αντιπολίτευσης…

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση Τσίπρα - Κοτζιά για την παράδοση - παραλαβή του ΥΠ.ΕΞ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό ραντεβού…

Μάτι τρεις μήνες μετά: Γραφειοκρατεία, υψηλά ενοίκια και άδικοι νόμοι, «καίνε» τους πυρόπληκτους

Στις 23 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρεις μήνες από…

Καιρός Σαββατοκύριακο: Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτική πρόγνωση

Καιρός: Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Σάββατο…

Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλλιθέα - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Σάββατο (20/10)…

Αυτή είναι η ελληνική μπίρα που βρίσκεται στις έξι καλύτερες του κόσμου!

Αυτή είναι η ελληνική μπίρα που βρίσκεται στις έξι καλύτερες του κόσμου!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η «56 Isles Aegean Wit» από την Πάρο αναδείχτηκε σε μια από τις έξι καλύτερες μπύρες του κόσμου.

Η «56 Isles Aegean Wit» της Μικροζυθοποιίας Πάρου, κέρδισε τρία αστέρια, την υψηλότερη δηλαδή διάκριση, στον διεθνώς καταξιωμένο βρετανικό θεσμό Great Taste Awards.

Επίσης, η ξανθιά απαλή «56 Isles Pilsner», η οποία στον περσινό διαγωνισμό κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο αστέρι που έλαβε ποτέ ελληνική μπύρα στα συγκεκριμένα βραβεία, στον φετινό διαγωνισμό απέσπασε δυο αστέρια, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη «56 Isles session IPA», ένα αστέρι.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές στον φετινό διαγωνισμό ήταν περισσότερες από 12.000.

Η Μικροζυθοποιία Πάρου δημιουργήθηκε το 2014 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Μαρίνο Αλεξάνδρου και τον Νικόλα Παυλάκη.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών στις Κυκλάδες στον τομέα της μεταποίησης. Έχοντας ξεκινήσει με μια σχετικά μικρή παραγωγή η Μικροζυθοποιία Πάρου προγραμματίζει και νέες επενδύσεις για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πιστέψαμε εξαρχής στην αναπτυσσόμενη δυναμική της ελληνικής μικροζυθοποιίας και οργανώσαμε με γνώση και προσοχή ένα μακρόπνοο επιχειρηματικό σχέδιο» αναφέρει ο Μαρίνος Αλεξάνδρου με αφορμή τη νέα διάκριση.

«Θέσαμε τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που διέπουν και τις δικές μας γευστικές επιλογές. Βάλαμε στις μπύρες μας καρδιά από την Πάρο, αναγνωρισμένη από την αρχαιότητα ως πατρίδα του πιο εκλεκτού κριθαριού και στόχο, τους γευσιγνώστες όλου του κόσμου, που ξέρουν ότι η υπεροχή δεν κρίνεται από την ετικέτα αλλά από την αυθεντικότητα και την ουσία» τονίζει ο Νικόλας Παυλάκης.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

PHOTO GALLERY