Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 17Νοέμβρη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 17Νοέμβρη

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι ρυθμίσεις αφορούν σε  απαγόρευση στάσης και  στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας σε οδούς γύρω από το πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος από αύριο 15 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 16.11.2011.

Οι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν την Πέμπτη 17 του μήνα κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά  και  ανάλογα με  τις  παρουσιαζόμενες  κυκλοφοριακές  συνθήκες.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ). Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, από 15 έως 17.11.2011, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο  και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.