ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη νεαρή που διαμελίστηκε στην Πάτρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη νεαρή που διαμελίστηκε στην Πάτρα

Μια 36χρονη γυναίκα είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο 32χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λάππα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα που διαμελίστηκε στην Πατρών - Πύργου είχε κάνει νωρίτερα ωτοστόπ.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το tempo24.gr, έχασε τη ζωή της όταν και ενώ διέσχιζε κάθετα την Εθνική Οδό, παρασύρθηκε αρχικά από αυτοκινητο που οδηγούσε 61χρονος και στη συνέχεια χτυπήθηκε από δεύτερο Ι.Χ που ακολουθούσε, το οποίο και την διαμέλισε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι οδηγοί των δυο Ι.Χ αυτοκινήτων συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στη σορό της 36χρονης θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με το tempo24.gr, η γυναίκα σε κατάσταση σύγχυσης, έκανε auto stop στην Πατρών - Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας, προκειμένου να μετακινηθεί στην περιοχή Λάππα Ένα Ι.Χ. σταμάτησε και την πήρε. Όταν έφτασαν στην περιοχή Λάππα, η κοπελα κατέβηκε, με τον οδηγό να συνεχίζει την πορεία του.

Η άτυχη νεαρή, όπως αναφέρει το tempo24, ζαλισμένη άρχισε να κινείται περιέργα στο οδόστρωμα, μπαίνοντας στη μέση του δρόμου. Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο την χτυπά, ενώ δεύτερο όχημα της καταφέρνει και δεύτερο χτύπημα και τη διαμελίζει.

Ο οδηγός που την μετέφερε στο Λάππα, συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα του έχει κλέψει το κινητό και επέστρεψε για να τη βρει, ωστόσο τη βρήκε αιμόφυρτη στο δρόμο.