ΕΛΛΑΔΑ

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το βιασμό 5χρονης στην Κρήτη

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το βιασμό 5χρονης στην Κρήτη

Νέα στοιχεία σοκ στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 5χρονης στο Ηράκλειο Κρήτης - Δράστης φέρεται να είναι ένας 50χρονος, τα παιδιά του οποίου έχουν βαπτίσει την ανήλικη – Οι ανατριχιαστικές περιγραφές της στη μητέρα της για τα όσα συνέβαιναν στο δωματιάκι στην ταράτσα του άνδρα

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (19/10/2018) ο 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως ασέλγησε σε βάρος 5χρονου κοριτσιού, κόρης γειτόνισσάς του.

Η μητέρα με την κόρη ήρθαν πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, από χώρα του εξωτερικού, μετά το χαμό του πατέρα της οικογένειας.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, γνωρίστηκαν με τον 50χρονο και την οικογένειά του και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, τα δύο παιδιά του άνδρα βάπτισαν το κοριτσάκι.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα έκανε μπάνιο το κοριτσάκι της και διαπίστωσε ερυθρότητα και οίδημα στα γεννητικά του όργανα.

Όταν ρώτησε το παιδί της τι είχε συμβεί εκείνη της είπε ότι τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου την έκαναν μπάνιο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μερικές φορές την έκανε μπάνιο και ο 50χρονος.

Με την παιδική αφέλεια και αθωότητα, το κοριτσάκι συνέχισε, διηγούμενο τα «παιχνίδια» που έπαιζε με τον άνδρα...

Παράλληλα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, αναφέρθηκε σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, όπου ο 50χρονος χρησιμοποιεί για να παίζει μποξ.
Εκεί, όπως είπε το κορίτσι, πως βρίσκονταν οι δυο τους πολλές φορές, παίζοντας άλλες φορές το άλογο, άλλες φορές την προβατίνα με τον άνδρα να... αρμέγει την 5χρονη και πολλά ακόμη.

Σε βάρος του 50χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό.

Ο άνδρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, τη Δευτέρα στις 12:30 το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ, συγγενείς του κατηγορούμενου βρίσκονταν στο Δικαστικό Μέγαρο, υποστηρίζοντας σθεναρά ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο άνδρας να έκανε κάτι τέτοιο και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βάση η κατηγορία αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και χαλαζοπτώσεις