ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία Newsbomb.gr: Κίνηση στην Αθήνα - Πώς τα τουριστικά λεωφορεία επιδεινώνουν το πρόβλημα (pics)

Αυτοψία Newsbomb.gr: Κίνηση στην Αθήνα - Πώς τα τουριστικά λεωφορεία επιδεινώνουν το πρόβλημα (pics)

Η κίνηση στην Αθήνα είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς καθημερινά. Οι λόγοι που το προκαλούν πολλοί και διαφορετικοί. Κάποιοι μπορούν να αντιμετωπιστούν άλλοι πάλι, όχι.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και η εικόνα των παρκαρισμένων τουριστικών λεωφορείων σε κεντρικούς δρόμους του κέντρου, με αποτέλεσμα να κλείνει μια λωρίδα -συνήθως η λεωφορειολωρίδα- με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα εν λόγω λεωφορεία παρκάρουν και μπροστά σε στάσεις αστικών συγκοινωνιών.

touristika kinisi 20

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στις τουριστικές -κυρίως- περιοχές της πρωτεύουσας, όπως η Ακρόπολη, το Ζάππειο, το Θησείο, τα τουριστικά λεωφορεία δημιουργούν μια σειρά ακινητοποιημένων οχημάτων κι αυτό μόνο προβλήματα προκαλεί.

Οι κάτοικοι και οι οδηγοί που κινούνται στις περιοχές αυτές, διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί. Από την άλλη, οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων απαντούν, ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για το πού θα περιμένουν έως ότου οι τουρίστες, τους οποίους μεταφέρουν στην Αθήνα, ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο εκάστοτε σημείο.

Διαβάστε επίσης:

efka.gov.gr - Αναδρομικά συνταξιούχων: Κάντε κλικ ΕΔΩ για την αίτηση - Προσοχή στην παγίδα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο Ορέστης «χτυπά» τη χώρα με βροχές, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας (pics)