ΕΛΛΑΔΑ

Νέο περιστατικό βίας σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου: Συνοδός ασθενή έδειρε γιατρό

Νέο περιστατικό βίας σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου: Συνοδός ασθενή έδειρε γιατρό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/10) στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου - Συνελήφθη ο δράστης της βιαιοπραγίας - Τι αναφέρει ο διοικητής του Ιδρύματος και πως προτίθεται να κινηθεί η διοίκηση του Νοσοκομείου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρό που εφημέρευε, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ασκώντας σε βάρος του σωματική βία.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Ιδρύματος προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ στο Νοσοκομείο μετέβη και η αστυνομία.

Ο δράστης προσήχθη στην Αστυνομία και εν συνεχεία συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ ο γιατρός, που έπεσε θύμα της αδικαιολόγητης συμπεριφοράς του πολίτη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου που ενημερώθηκε για το περιστατικό, επέδειξε αντίστοιχα αντανακλαστικά και αμέσως κίνησε διαδικασίες διερεύνησης του συμβάντος.

Ήδη διετάχθη ΕΔΕ και σε αυτό το στάδιο συλλέγονται αναφορές από τους εργαζομένους για το τι συνέβη τη νύχτα στα ΤΕΠ, ενώ ανάλογα με τα ευρήματα, η διοίκηση θα αποφασίσει με ποιο τρόπο θα κινηθεί στη συνέχεια. Όπως επεσήμανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Φραγκιαδάκης, το Νοσοκομείο προτίθεται αν οι αναφορές για το συμβάν συνηγορήσουν προς αυτό, να κινηθεί το ίδιο νομικά εναντίον του δράστη που επιτέθηκε στον γιατρό, ακολουθώντας προηγούμενη απόφαση της διοίκησης οτι σε τέτοιες περιπτώσεις θα ακολουθεί τη νομική οδό προκειμένου να προστατεύσει τόσο την σωματική ακεραιότητα του προσωπικού του Νοσοκομείου όσο και την δημόσια περιουσία.

Πηγή: flashnews.gr