ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Βούλα: Δεχόταν απειλές ο 46χρονος; - Η κατάθεση της συζύγου του θα ρίξει φως στην υπόθεση

Δολοφονία Βούλα: Δεχόταν απειλές ο 46χρονος; - Η κατάθεση της συζύγου του θα ρίξει φως στην υπόθεση

Από «κόσκινο» περνάει η αστυνομία όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση της δολοφονίας του 46χρονου στην Βούλα.

Οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ - καρέ τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Ο δράστης, που φοράει τζόκεϊ, φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία με γοργά βήματα όταν εκείνος παρκάρει το όχημα. Ξεκινά να τον πυροβολεί από την θέση του συνοδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ στο βίντεο που έχουν στην κατοχή τους οι αρχές, ο δράστης διακρίνεται να κατεβαίνει από έναν λοφίσκο που βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητο του θύματος.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η βεντέτα του 46χρονου με οικογένεια Λιβανέζου επιχειρηματία από την Αυστραλία με τον οποίον ήταν συνέταιροι. Εξετάζονται επίσης οι σχέσεις του με τη νύχτα της Μυκόνου, όπου προσπαθούσε να επεκταθεί επιχειρηματικά μέσω των εταιρειών σεκιούριτι που διέθετε.

Ο 46χρονος λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα αυτοπροστασίας. Στο σπίτι του διέθετε εσωτερική σκοπιά με ένα άτομο που επιτηρούσε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Φως αναμένεται να ρίξει και η κατάθεση στις αρχές της συζύγου του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε αν ο σύζυγος της δεχόταν απειλές ή είχε οικονομικές διαφορές.

Η Ασφάλεια δεν έχει σταματήσει να εξετάζει το απομακρυσμένο ενδεχόμενο της παράλληλης υπογραφής συμβολαίων θανάτου του 46χρονου σε βάρος του 38χρονου που γάζωσαν στον Πειραιά και αντίστροφα ή το ενδεχόμενο ένα τρίτο εγκληματικό δίκτυο να ήθελε να εξοντώσει και τους δύο.