ΕΛΛΑΔΑ

Κατσίφας: Το άγνωστο περιστατικό που αποκαλύπτει πως «είχε δει» το θάνατό του

Κατσίφας: Το άγνωστο περιστατικό που αποκαλύπτει πως «είχε δει» το θάνατό του

Με τις ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν, φωνάζοντας συνθήματα και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, χιλιάδες κόσμος συνόδευσε την Πέμπτη (08/11) στην τελευταία του κατοικία τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την κηδεία συγκλονίζει η αποκάλυψη πως ο Κωσταντίνος Κατσίφας φαίνεται ότι είχε προβλέψει το θάνατό του και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του.

Αυτό υποστηρίζει στην εφημερίδα Espresso συγχωριανή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα, τον τελευταίο καιρό ο 35χρονος ζούσε μόνιμα στο χωριό Βουλιαράτες, κάνοντας διάφορες εργασίες για να βγάζει τα προς το ζην. Μία εβδομάδα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, η γυναίκα τον κάλεσε στο σπίτι της και του είπε να τη βρει μετά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου για να της επισκευάσει μια ντουλάπα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η γυναίκα στην Espresso, σαν να προαισθανόταν όσα θα ακολουθούσαν, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε απαντήσει: «Όχι, θα έρθω τώρα. Δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες μετά την 28η Οκτωβρίου».

Πηγή: Espresso