Συνάντηση Σγουρού- Μίχα

Συνάντηση Σγουρού- Μίχα

Θέματα που σχετίζονται άμεσα με την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της εξαπάτησης των καταναλωτών συζήτησαν σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός  με τον πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) Γιάννη Μίχα.


Με την ολοκλήρωση  της συνάντησης, ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, που ο πολίτης βλέπει το εισόδημα του να μειώνεται δραματικά, πρέπει και οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα, να διαφυλάξουμε την ποιότητα των τροφίμων και να προλάβουμε φαινόμενα αισχροκέρδειας». 

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, από την πλευρά  του, υπογράμμισε  : «Μέσα από τη συνεργασία του ΕΦΕΤ με την περιφέρεια Αττικής και τις αιρετές περιφέρειες μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες-καταναλωτές αλλά και την επιχειρηματικότητα, και να πετύχουμε την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Σε αυτό το δύσκολο καιρό, η ενότητα στη δράση είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων».