ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 53χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε στα Άνω Λιόσια

Αυτός είναι ο 53χρονος οδηγός απορριμματοφόρου που σκοτώθηκε στα Άνω Λιόσια

Τροχαίο δυστύχημα | απορριμματοφόρο: Θλίψη έχει σκορπίσει ο αδόκητος θάνατος του 53χρονου οδηγού Πέτρου Χατζημιχαηλίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Παρασκευής (16/11/2018), όταν το απορριμματοφόρο που οδηγούσε, ανατράπηκε – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – επί της Λεωφόρου ΝΑΤΟ, στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με το notia.gr, ο 53χρονος ήταν οδηγός με μεγάλη εμπειρία, ζούσε στην Αργυρούπολη και ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 05:00 το πρωί. Ο άτυχος οδηγός κατευθυνόταν με το βαρύ όχημα προς τη χωματερή της Φυλής, για να αδειάσει τα σκουπίδια.

Άγνωστο πώς, το απορριμματοφόρο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και στο νοσοκομείο, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος.

Όπως δήλωσε, «ήταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς του δήμου, ο οποίος παλιότερα οδηγούσε νταλίκες και έκανε ταξίδια στο εξωτερικό».

«Πήγαινε κανονικά στη δουλειά του εντός του ωραρίου του. Δεν ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Πάντως το απορριμματοφόρο ήταν άψογα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και τα λάστιχα ήταν καινούρια. Θα μας πει η Τροχαία που κάνει την προανάκριση τι συνέβη και ξέφυγε από την πορεία του», σημείωσε ο κ. Καραμολέγκος.

Δείτε πιο κάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του αδικοχαμένου 53χρονου οδηγού (πηγή: Notia.gr)

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Άνω Λιόσια: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου (vid)