Διαδηλωτής έπεσε στο κενό να μη συλληφθεί-Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 Διαδηλωτής έπεσε στο κενό να μη συλληφθεί-Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Φρουρούμενος νοσηλεύεται ένας νεαρός διαδηλωτής ο οποίος στη προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μεγάλο ύψος.

Ο νεαρός λάμβανε μέρος στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας όταν μπήκε στο στόχο των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να του φορέσουν χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο άτυχος άντρας πήδηξε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 συλλήψεις και σε 90 προσαγωγές.

Για τα σημερινά επεισόδια στην Αθήνα, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκαν σε διάφορα σημεία των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Αλεξάνδρας, με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Παράλληλα προξένησαν περιορισμένες υλικές ζημιές σε θύρα κτιρίου, υαλοπίνακα αυτοκινήτου, πινακίδα Υποκαταστήματος Τράπεζας και κάδους απορριμμάτων.

Προσήχθησαν ενενήντα (90) άτομα και συνελήφθησαν δεκατρία (13), για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και άλλα αδικήματα. Ένας από τους συλληφθέντες κρατείται φρουρούμενος σε Νοσοκομείο, διότι στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, για φθορές σε ξένα αντικείμενα, πήδησε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.
Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν  δεκατέσσερις 14 αστυνομικοί.

Προανάκριση ενεργείται από Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».